slider3

ELPIS ESPER-IDA

Η Elpis Esper-ida «ελπίζει» στην ιδέα του παντρέματος του σύγχρονου με το παραδοσιακό στοιχείο.

Το μεράκι και η αφοσίωσή μας για τη λαϊκή παράδοση είναι η κινητήρια δύναμή μας προκειμένου να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι προώθησης των αξιών μας μέσω του σχεδιασμού χειροποίητων δημιουργιών, δίνοντας έμφαση παράλληλα στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Η Elpis Esper-ida μέσα από ξεχωριστές και πρωτότυπες επιλογές, σας παρακινεί να βρείτε μοναδικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιλογές του καθενός. Επιπλέον, κατόπιν παραγγελίας, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής δημιουργιών με βάση τα προσωπικά και εξατομικευμένα χαρακτηριστικά σας.
Με κίνητρο την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε συνεχίζουμε την πορεία, φιλοδοξώντας να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Σας προκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ SLOW FASHION

Το Slow fashion υποστηρίζει αρχές όπως η καλή ποιότητα, το καθαρό περιβάλλον και η δικαιοσύνη τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους παραγωγούς.

Πρόκειται για μια εναλλακτική λύση στη γρήγορη μόδα, με την έννοια ότι προάγει έναν πιο ηθικό και βιώσιμο τρόπο ζωής και κατανάλωσης. Ορισμένα στοιχεία του slow fashion περιλαμβάνουν: την ποιοτική οικολογική πρώτη ύλη, την αγορά από μικρότερους παραγωγούς και την αγορά ενδυμάτων που διαρκούν περισσότερο. Ο καταναλωτής συνδέεται συναισθηματικά με το προϊόν και θα το κρατήσει περισσότερο από μία σεζόν.

slider2